top of page

Az IET® (Integrált Energia Technika®)

Mi az IET® (Integrált Energia Technika®)? 

Az Integrált Energia Technika® (Integrated Energy Therapy) egy energiarendezési módszer, amely használata során a negatív energiablokkok kioldása történik meg az energiamezőből. Amennyiben az illető készen áll arra, hogy ezen blokkokat, akadályokat, gátakat és önszabotáló programokat, valamint hiedelmeit elengedje, akkor a kioldás, elengedés ott és azonnal megtörténhet. A Lélek mindig üzen.

Az Integrált Energia Technika 9 sejtmemória területen, sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó energialenyomatainkat. AZ IET folyamata alatt az energiarendező csodálatos lila angyali energiasugárral dolgozik. Az IET Energiarendezők hisznek abban, hogy az energiamező megtartja a tapasztalataink energiáját.      

 

Az Energiarendező szándéka az emberi energiamezőben kibillent rend visszaállítása. Gyengéden és biztonságos módon oldja az érzelmi blokkokat, önszabotáló negatív energetikai lenyomatokat az emberi energiamező 4 (fizikai, érzelmi, mentális és spirituális) rétegéből. Ezek helyére pozitív, életigenlő programok töltődnek be az örömteli, szeretetteljes és szabad élet megteremtése céljából.


Ilyen módon ez a módszer lehetővé teszi, hogy elengedjük a mélyen elfojtott, negatív érzelmi blokkjainkat: a bűntudatot, bizalmatlanságot, szégyent, fenyegetettséget, kényszereket, szívfájdalmat, dühöt, haragot, stresszt és a félelmet. Majd ezek helyére integráljuk az ártatlanság, bizalom, spirituális büszkeség, támogatottság, szabadság, szeretet, megbocsájtás, könnyedség, biztonság energiáit. Így a résztvevő új utakat, lehetőségeket tapasztalhat meg Önmaga személyes fejlődésében, és ennek hatására pozitív irányba változhat az élete. Az emberi energiamezőben dolgozunk, a folyamaton az IET Energiarendező vezeti át a klienst. Olyan mértékben tisztítja és oldja blokkjait, amelyre a résztvevő személy lelke, magasabb énje az adott pillanatban készen áll.

Miben segíthet, támogathat az IET®?

  • Sejtmemória szinten azonosítja és elengedi az energiamezőben megtartott, beragadt negatív energiákat.

  • Kitisztítja azokat az energiablokkokat, amelyek az életcélunkat, jólétünket és kreativitásunkat akadályozza, ledönti falainkat.

  • Javíthatja az egészségünket, segíti az öngyógyításunkat.

  • Megtölti az életünket szeretetteljes kapcsolatokkal.

  • Segít a lélekfeladatunk, sorsküldetésünk felfedezésében és megélni azt.

  • Segíti a Harmónia kialakítását és megtartását az életünkben.

  • Megerősíti a kapcsolatunkat az Élettel, a különböző energiaminőségekkel, Önmagunkkal, az IET angyalaival és segít, hogy ezentúl velük együtt dolgozzunk Önmagunkon. Támogat az Önmunkában, önismeretben, önmagunk megértésében.

 

FONTOS! Az IET® Energiarendező NEM diagnosztizál, nem kezel betegségeket, nem ír fel gyógyszereket!

Az Energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőt tisztítja és erősíti meg.

Az IET® energiarendezés 9 sejtmemória terület tisztításával és harmonizálásával sejtszinten állítja helyre az ember energiarendszerét.

A tisztítási folyamatot az Energiarendező vezeti, és azokat a blokkokat tisztítja, amelyeket a kliens kész elengedni. Mindez fekve vagy ülve történik felöltözve egy relaxált állapotban, miközben a résztvevő kellemes zenét hallgat.

Kinek a nevéhez fűződik a módszer megalkotása?

 

Stevan J. Thayer az amerikai The Center of Being, A Létezés Központja létrehozója és vezetője, az Interjú egy Angyallal c. könyv szerzője, IET® Mester-Oktató Tréner, Ariel Angyal csatornája. Intuíciója iránymutatásával fejlesztette ki az Integrált Energia Technikát, mely folyamat során felfedezte az IET sejtmemória térképet és a test integrációs pontjait.

Az IET® egy olyan rendszer, ami a 12 szálú spirituális DNS-sel dolgozik és segít biztonságosan, fájdalommentesen elengedni a múltad korlátozó energiamintáit, megerősít és egyensúlyt teremt a jelenedben, hogy kibontakozhass és megvalósítsd az álmaidat a jövőben.

stevan_thayer.jpg

AZ IET® FAJTÁI:

 

Az IET® energiarendezés (1,5 óra)

 

Az energiarendezés egy rövidke beszélgetéssel kezdődik, amely során meghatározzuk, milyen területen van az elakadás, vagy melyik az a terület, ahol szeretne a résztvevő változtatni, fejlődni, vagyis miben akar változni. Ennek megfelelően már tudni fogjuk a célt, amire az energiarendezés felépül.

A kliens a masszázságyra fekszik vagy kényelmesen elhelyezkedik egy széken (ami ruhában történik) és átadja magát a folyamatnak halk zene mellett. Az energiarendező gyengéd érintésekkel az Energiamező Angyalainak segítségével a 9 sejtmemória területéről a negatív érzéseket, blokkokat oldja, tisztítja. Olyan módon, hogy az emberi energiamező 4 rétegéből segíti elengedni a berögzüléseket. A negatív lenyomatok helyére pozitív új programok kerülnek, hogy az életünket szabadabban, örömtelibben és derűlátóbban élhessük.

Az IET® Integrált Energia Technika, az energiamezőben való energetikai tisztítás és feltöltés. Az IET® energiarendezés után a páciens egy nyugodt, pozitív érzelmileg feltöltött állapotot tapasztalhat meg. A folyamatot az energiarendszer harmonizálásával és földelésével zárjuk, majd utána megbeszéljük az átélt tapasztalatokat.

 

 

Lélekküldetés aktiválása az IET® energiarendezéssel (2 óra)

Az IET® energiarendezéséhez képest, olyan technikákkal bővítjük a folyamatot, mint izomfeszítő, lazító és vizualizációs technikák. Ezek segítségével, lehetőség nyílik arra, hogy a lélek rátaláljon arra az útra, amit eredendően megírt Önmaga számára. Feloldja azokat a blokkokat, amelyek eddig nem engedték meg, hogy elfogadjuk és éljük élettervünket, megvalósítsuk valódi lélekküldetésünket.

 

IET® ’Ötperces’ energetizáló, feltöltő energiarendezés (25-35 perc)

Bár a neve alapján ’Ötperces’, az energiaáramoltatás mégis kb. 25-35 percig történik. Erőteljes energetizáló, feltöltő megerősítés, mely a pozitív érzéseket beépíti az energiameződbe, és általa testileg, lelkileg, mentálisan újra frissnek érzed magad, nyitottá válsz az élet csodálatos lehetőségeinek a befogadására, megélésére.

 

IET® Táv-energiarendezés (ha a kliens nem tud jelen lenni)

Ha az energiarendezés valamilyen oknál fogva nem elérhető a kliens számára (fizikai betegség által érintett, korlátozott mozgásában, fizikai távolság miatt vagy sürgős), van lehetőség távolról is energiarendezést végezni. A folyamat ugyanolyan hatékony, mint a személyes megjelenés által, hiszen gondolataink és érzéseink nincsenek térhez kötve. Az időtartama és díja megegyezik a személyes rendezés árával.

 

IET® Háziállatoknak

Ahogy az embereknél, úgy az állatoknál is keletkezhetnek energiablokkok, melyek keletkezésének különböző okai lehetnek: kimerültség, stressz, félelem, szorongás, betegség vagy nem megfelelő fizikai, illetve érzelmi körülmények stb. Alapvetően kutyák, macskák és lovak energiarendezésről van szó, de bármilyen állatot lehet energiarendezni. (Érkezett kliens papagájbőrben is.)

Az állatkáknak is 9 IET sejtmemória területe van, ahogy nekünk, melyekhez IET integrációs pontok tartoznak. Így ők is tisztíthatóak, illetve megerősíthetőek; valamint kioldhatók a gazdiktól átvett érzelmek, gondok, betegségek stb. Ha a gazdi szeretne hosszabb távon gondolkodni, akkor jó, ha vállalja a tisztulást, akarja a változást önmagában, az életében, de természetesen ez nem kötelező, "csak" támogatott. Egy kedvenc energiarendezése mindenképpen úgy lehet erősebb, hatásosabb, ha a gazdi is él az energiarendezés lehetőségével, ajándékával, de természetesen lehet csak az állatot is energiarendezni.

Az IET kedvenceink öngyógyítási folyamataikat támogató technika.

Energiarendezésre való bejelentkezés: 0620 230 0230 számon

Ha szeretnél többet olvasni róla, hogyan tudod segíteni kedvencedet, erre a gombra kattintva teheted meg.

bottom of page