top of page

TANFOLYAMOK

Alapfokú IET® Tanfolyam

IET® (Integrált Energia Technika – INTEGRATED ENERGY THERAPY-IET®)

Az Integrált Energia Technika, egy olyan módszer, amely 9 sejtmemória területen, sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó energialenyomatainkat. AZ IET folyamata alatt, az energiarendező csodálatos lila angyali energiasugárral dolgozik. Az IET Energiarendező szándéka az emberi energiamezőben kibillent rend visszaállítása. Ez a technika tisztítja az érzelmi energiablokkjainkat, az emberi energiamező négy (fizikai, érzelmi, mentális és spirituális) rétegéből.

Időpont: 2024. június 1., 10:00-18:00, Budapest

               

"IET® Háziállatoknak" Tanfolyam

Teljes szívemből invitállak egy csoda tanfolyamra, az IET® Háziállatoknak képzésre, ahol megtanulhatod saját Kedvencedet, az állatokat „energiarendezni”, harmonizálni, azaz azt, hogy hogyan segítheted őket energetikai szinten tisztulni, oldódni. Az állatoknak is lehetnek energiablokkjaik, – nem csak nekünk embereknek, – amelyek kihathatnak egészségükre, viselkedésükre.

Időpont: 2024. június 2., 10:00-18:00, Budapest

IET® "Az Energiamező Angyalai" Tanfolyam

Ha az „angyalkázós”, rózsaszín elképzelés helyett szeretnél találkozni azon angyali energiákkal, amelyek átalakítják a szemléletedet és arra késztetnek, hogy dobd el a korábbi angyalokról alkotott elképzelésedet, akkor itt a lehetősége annak, hogy megajándékozd Magad ’Az EnergiaMező Angyalai Tanfolyammal’, ahol merőben más látásmódot kaphatsz, és csodálatos változásokat tapasztalhatsz meg Önmagaddal, életeddel kapcsolatban; 
valamint megismerheted a 9 különleges IET Angyalt, akikkel energetikailag kapcsolódhatsz vezetett meditációkon keresztül egy biztonságos térben.

A tanfolyam abszolút gyakorlatorientált, így saját bőrödön tapasztalhatod meg a 4 lépésből álló folyamatot, mely által megtanulod felvenni a kapcsolatot minden egyes „Energiamező Angyallal”: Ariel, Rafael, Gábriel, Celestina, Faith, Cassiel, Dániel, Sára és Mihály angyalokkal.

Időpont: 2024. május 1., 10:00-17:00, Budapest

bottom of page