top of page

Középfokú IET® tanfolyam

IET® (Integrált Energia Technika – INTEGRATED ENERGY THERAPY-IET®)

Az Integrált Energia Technika, egy olyan módszer, amely 9 sejtmemória területen, sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó energialenyomatainkat. AZ IET folyamata alatt, az energiarendező csodálatos lila angyali energiasugárral dolgozik. Az IET Energiarendező szándéka az emberi energiamezőben kibillent rend visszaállítása. Ez a technika tisztítja az érzelmi energiablokkjainkat, az emberi energiamező négy (fizikai, érzelmi, mentális és spirituális) rétegéből.

Az Integrált Energia Technika elsajátításához semmilyen előképzettség sem szükséges. Ezzel a csodálatos módszerrel saját magunkat is kezelhetjük, de másoknak is segítő kezet nyújthatunk. Az IET® már önmagában is egy nagyon hatásos energiatechnikai folyamat, viszont lehetőségünk van más egyéb holisztikus (testmasszázs, reiki, ásványok) módszerekkel kiegészíteni.

FONTOS! Az IET® energiarendezés semmilyen orvosi, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET energiarendező NEM orvos, NEM gyógyít, NEM kezel betegségeket.  Az IET energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőben dolgozik, ahol a visszatartott érzelmi energiablokkokat tisztítja, és megerősíti az energiamezőt.

Az Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy – I.E.T®) Magyarországon nem akkreditált képzés.

Középfokú IET®

A Középfokú IET® tanfolyamon való részvétel előfeltétele az Alapfokú IET® kurzus elvégzése!


Az IET® Középfokú tanfolyamán további technikákat tanulhatsz meg ahhoz, hogy hogyan tisztítsd ki az emberi energiamezőbe beragadt negatív lenyomatokat, mintákat és hitrendszereket. Itt már azt is megtanulod, hogy az energiamunka által hogyan tisztítsd ki azokat a karmikus blokkokat, amelyek előző életekből származnak.


Az Integrált Energia Technika középfokú képzésen a következőket sajátítod el:


•    az IET® kihúzó – elengedő technikáját;
•    megtanulod beazonosítani, hogy a negatív energetikai lenyomatok milyen szinten találhatóak az emberi          energiamezőben: fizikai, érzelmi, mentális vagy karmikus szinten, és megtanulod ezen lenyomatok                    kioldását;
•    a karmikus blokkok tisztítását;
•    a “rózsaszín buborék” technikáját.

 

Az elméleti tudás mellett minden résztvevő megkapja az IET® Középfokú energetikai beavatását.

Az Középfokú beavatás kiszélesíti energiameződet olyan mértékben, olyan szintre emeli, ahol már könnyedén képes leszel az IET® Középfokú sugarával dolgozni. Így már te is képessé válsz a fizikai, érzelmi, mentális és karmikus szinten található blokkok tisztítására, kioldására. A beavatásnak köszönhetően a 12 szálú DNS 3. (mentális) és 4. (karmikus) szála áthangolódik.

Időpont: 2024. május 27., 10:00-18:00

Részvételi díj:

60.000 Ft, - amely tartalmazza:

  • az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet,

  • középfokú IET tankönyvet magyar nyelven,

  • jegyzetfüzetet és tollat,

  • a helyszínen elfogyasztott vizet és teát.

Ismétlőknek a részvételi díj: csak 30.000 Ft,-

Helyszín: Budapest

Részvétel csak előzetes jelentkezéssel, mert a helyek száma korlátozott!

(maximális létszám 8 fő)

Amennyiben hív ez a csodás lehetőség, akkor a lelekerto11@gmail.com címen tudsz jelentkezni, vagy az alábbi űrlapon.

 

Szeretettel várlak:

Tajti Irina – IET® Mester-Oktató

bottom of page