top of page

IET® Az Energiamező Angyalai Tanfolyam

Ha az „angyalkázós”, rózsaszín elképzelés helyett szeretnél találkozni azon angyali energiákkal, amelyek átalakítják a szemléletedet és arra késztetnek, hogy dobd el a korábbi angyalokról alkotott elképzelésedet, akkor itt a lehetősége annak, hogy megajándékozd Magad ’Az EnergiaMező Angyalai Tanfolyammal’, ahol merőben más látásmódot kaphatsz, és csodálatos változásokat tapasztalhatsz meg Önmagaddal, életeddel kapcsolatban; 
valamint megismerheted a 9 különleges IET Angyalt, akikkel energetikailag kapcsolódhatsz vezetett meditációkon keresztül egy biztonságos térben.

A tanfolyam abszolút gyakorlatorientált, így saját bőrödön tapasztalhatod meg a 4 lépésből álló folyamatot, mely által megtanulod felvenni a kapcsolatot minden egyes „Energiamező Angyallal”: Ariel, Rafael, Gábriel, Celestina, Faith, Cassiel, Dániel, Sára és Mihály angyalokkal.

 


A gyakorlatok alatt megtanulod:

 

  • meghívni egyesével mindegyik Angyalt egy-egy különleges imával (meghívó ima);

  • az Angyali Szívkapcsolat technika használatát, azaz hogy hogyan kapcsolódj össze az angyali energiákkal;

  • felfedezni mindegyik Angyal ajándékát, mely a változásodat segíti.


Csodák léteznek, melyek felfedezését és létezésük felismerését az angyali vezettetésnek köszönhetjük. Az angyalok támogatnak abban, hogy kinyisd ezekre szemed, hogy halld meg azon ajándékok kopogtatását, amelyek már rég ott várakoznak az ajtódban; sőt, mindig is Veled voltak, "csupán" Neked szükséges kinyitni az ajtót, hogy aktív módon beáramolhassanak életedbe.
Ez az újfajta nézőpont segít átalakítani nem csak látásmódódat, hanem az életedhez és ÖnMagadhoz való hozzáállásodat is. 


Stevan J. Thayer,  IET® munkája során energiablokkokat tisztított az Emberi Energiamezőben, és eközben megismerkedett több angyallal is, akik felajánlották különleges ajándékaikat számára. Ezen munkáját összegezte egy könyvében, ahol az emberi test energiamezejének egy-egy területét egy-egy különleges angyalhoz kapcsolta. 


Mi az az IET®? Itt találod: https://www.lelekerto.hu/kezelések

FONTOS! Az IET® energiarendezés semmilyen orvosi, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET energiarendező NEM orvos, NEM gyógyít, NEM kezel betegségeket.  Az IET energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőben dolgozik, ahol a visszatartott érzelmi energiablokkokat tisztítja, és megerősíti az energiamezőt.

Az Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy I.E.T®) Magyarországon nem akkreditált képzés.

Időpont: 2024. március 17., május 1., 10:00-18:00, Helyszín: Budapest

Részvételi díj:

40.000 Ft, - amely tartalmazza:

  • az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet,

  • Az Energiamező Angyalai tankönyvet magyar nyelven,

  • jegyzetfüzetet és tollat,

  • a helyszínen elfogyasztott vizet, teát, nasit.

Ismétlőknek a részvételi díj: csak 20.000 Ft,-

Részvétel csak előzetes jelentkezéssel, mert a helyek száma korlátozott!

(maximális létszám 10 fő)

Amennyiben hív ez a csodás lehetőség, akkor a lelekerto11@gmail.com címen tudsz jelentkezni.

 

Szeretettel várlak:

Tajti Irina – IET® Mester-Oktató

The_IET_Healing_Angels 1.jpg
bottom of page