top of page

Felsőfokú IET® tanfolyam

IET® (Integrált Energia Technika – INTEGRATED ENERGY THERAPY-IET®)

Az Integrált Energia Technika, egy olyan módszer, amely 9 sejtmemória területen, sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó energialenyomatainkat. AZ IET folyamata alatt, az energiarendező csodálatos lila angyali energiasugárral dolgozik. Az IET Energiarendező szándéka az emberi energiamezőben kibillent rend visszaállítása. Ez a technika tisztítja az érzelmi energiablokkjainkat, az emberi energiamező négy (fizikai, érzelmi, mentális és spirituális) rétegéből.

Az Integrált Energia Technika elsajátításához semmilyen előképzettség sem szükséges. Ezzel a csodálatos módszerrel saját magunkat is kezelhetjük, de másoknak is segítő kezet nyújthatunk. Az IET® már önmagában is egy nagyon hatásos energiatechnikai folyamat, viszont lehetőségünk van más egyéb holisztikus (testmasszázs, reiki, ásványok) módszerekkel kiegészíteni.

FONTOS! Az IET® energiarendezés semmilyen orvosi, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET energiarendező NEM orvos, NEM gyógyít, NEM kezel betegségeket.  Az IET energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőben dolgozik, ahol a visszatartott érzelmi energiablokkokat tisztítja, és megerősíti az energiamezőt.

Az Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy – I.E.T®) Magyarországon nem akkreditált képzés.

Felsőfokú IET®

A Felsőfokú IET® tanfolyamon való részvétel előfeltétele az Középfokú és Alapfokú IET® kurzus elvégzése!

 

Az IET® Felsőfokú tanfolyama az Alap- és Középfokú IET® tanfolyamokra épül, amelyek célja, hogy megtanuljuk az emberi sejtmemória és energiamező megtisztítását, energetizálását és harmonizálását.

A Felsőfokú IET® tanfolyam technikáinak, gyakorlatainak segítségével azonban már a saját, egyedi Életutadra léphetsz rá, felismerheted lélekküldetésedet és kibontakoztathatod ÖnMagod lépésről lépésre, hogy megélhesd életfeladatodat az Önmegvalósításod érdekében.

 

A képzésen a következő spirituális gyakorlatokat sajátíthatod el, amelyek abban segítenek Téged, hogy valódi Önmagadat, a saját igazi életet éld:

 • Izomfeszítő és -lazító techniká(a karokon és a lábakon használjuk, amelynek köszönhetően minden lélektervedet akadályozó energia kioldódik; felgyorsítja az egyedi sorsfeladatod megélését)

 • Lélekcsillag tisztítása (a 8. csakrával dolgozik, amely a Mag-programunk, lélekküldetésünk energetikai lenyomatát tartalmazza, vagyis ez a technika indítja be lélekhívásunk energiáját, miközben angyali energiára fókuszálunk)

 • Lélekküldetés aktiválása (a Te egyedi életterved megvalósítását segíti, s mindezt az Isteni terv szerint)

 • Látványtábla (manifesztációs technika)

 • Szívháló (manifesztációs technika)

 • Szívsugár (a Föld gyógyítását támogatja)

 • Felsőfokú Integrált Energia Technika energiarendezés

A tanfolyamon megkapod a Felsőfokú Integrált Energia Technika beavatást, amely tovább szélesíti emberi energiameződet, hogy az IET Felsőfokú sugarával is dolgozhass már. A beavatás aktiválja a 4. (lélekküldetés) és az 5. (lélekcsoport) DNS-párt is, mely által képessé válsz életfeladatodat, élettervedet, küldetésedet felfedezni, megvalósítani és lélekcsoportod tagjait bevonzani. Ők segítenek abban, hogy szívbéli álmaidat, vágyaidat, lélektervedet beteljesítsd.

A DNS 12 spirituális szála újrahangolódik, -rendeződik, és lélekküldetésed aktiválódik.

A 'Lélekküldetés' kifejezés jelentése:

Minden ember a legmagasabb szintű, az Isteni terv szerinti küldetéssel érkezik a földi síkra, amely tartalmazza lelke "hivatását", az egyedi Mag-programját, s annak minden tökéletes óráját, percét, másodpercét, eseményét...

A Felsőfokú IET® tanfolyam abban segít, hogy megismerd a saját, egyedi lélekküldetésedet, hogy a saját Utadat járd, és teremtsd meg minden szívbéli és lélekvágyadat!

Időpont: 2024. június, 10:00-18:00, Budapest

Részvételi díj:

70.000 Ft, - amely tartalmazza:

 • az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet,

 • felsőfokú IET tankönyvet magyar nyelven,

 • jegyzetfüzetet és tollat,

 • a helyszínen elfogyasztott vizet, teát, nasit.

Ismétlőknek a részvételi díj: csak 35.000 Ft,-

 

Helyszín: Budapest

Részvétel csak előzetes jelentkezéssel, mert a helyek száma korlátozott!

(maximális létszám 8 fő)

Amennyiben hív ez a csodás lehetőség, akkor a lelekerto11@gmail.com címen tudsz jelentkezni.

 

Szeretettel várlak:

Tajti Irina – IET® Mester-Oktató

bottom of page