top of page

Visszajelzések

Fogadd szeretettel, nyitott elmével és nyitott szívvel, kérlek, egy szentpétervári kliens visszajelzését a Lélekértésről és energiarendezésről.

Köszönöm, Nastja!

 

"Nagyon köszönöm a velem végzett munkát. Amit teszel és ahogyan csinálod, az igazi varázslat. A varázslat létezik, és a legjobb emberek hozzák azt létre.

Köszönöm, hogy elkezdted ezt az egészet. Ez a tiéd. Te vagy a karmester, a csatorna. Te Isten segítője vagy. A jót teremted.

Segítesz önmagukra találni az elveszetteknek.

Ahogy csinálod.....arra nincsenek szavak...

Nem tudom, hogy csinálod... de az információ finom, precíz, telitalálat...

A foglalkozás után nekem nem könnyű, mert mindez a sejtjeimig hatol, behatol minden porcikámba gyógyulás formájában❤️🙏

Nagyon köszönöm, hogy velem dolgozol! Ez megfizethetetlen!

Te valóban egy bölcs vagy. Aki emlékszik, emlékeztet, aki nem pusztán egy könyv vagy cikk elolvasásával ’tud’, hanem az, aki önmaga mélyéről és az élet és az életútja nem egyszerű tapasztalatából hozza ezt a tudást.

Köszönöm! Anastasia (Nastja)"

 

Először is szeretném szívből megköszönni ezt az izgalmas folyamatot, amelynek érdekes fázisait figyelhettem meg. Maga az energiarendezés egy nagyon kellemes nyugalmi állapot volt, hallgatva az általad ajánlott zenét. Egy csendes kikapcsolódás, feltöltődés. Utána viszont rendesen belecsaptunk a lecsóba, ahogy azt mondani szokás. Az általad elmondott információk, felhozott témák olyan kérdéseket feszegettek az életemet illetően, amelyekről csak én, vagy esetleg a hozzám nagyok közel állók tudhatnak. Minden elhangzott mondatnak helye, aktualitása volt. Az emberben ilyenkor felmerül a kérdés, "Vajon hogy csinálja??". Fantasztikus! A felhozott érzésekre, feldolgozás alatt álló konfliktusokra szép megoldásokat, tanácsokat is kaptam, de tulajdonképpen önműködésbe is kezdett ezután minden bennem. Véleményem szerint a nők esetében a sírás természetes folyamata a problémák feldolgozásának. A “kezelésed” után 1-2 nappal belőlem mélységesen mélyről tört elő a sírás, mintha ezernyi láncot dobnék le magamról. Pár nap alatt ezek a hullámok csitultak, a magamról alkotott kép tisztult, jobban ráláttam a saját magam által állított korlátokra is, amelyeket így már könnyebb ledönteni. A folyamat ezzel nem ért véget. Körülbelül 2 hét múlva a testemben is tapasztaltam változásokat, merev izmok, ízületek váltak rugalmasabbá, hajlékonyabbá, ami azt tükrözi, hogy én változtam belülről, rugalmasabb, könnyedebb, szabadabb lettem.

Még egyszer hálás köszönet ezért, és izgatottan várom a következő kezelést, hogy még mélyebbre juthassunk. V.”

 

 

VISSZAJELZÉSEK Gazdiktól

Szeretettel osztom meg Veled a következő visszajelzést egy Gazditól, akinek a cicája jelzett, tükrözte, hogy valami nem "stimmel"...

"Az IET-vel való találkozásom Irina által egy sajnálatosan nehéz gazdis élménynek köszönhetem. Szeretném a történetem megosztani, mert én egy csodaként éltem meg azt. Nem is tudom szavakba önteni, mennyire hálás vagyok Irinának érte.

Nemrégiben egyik napról a másikra Rozi cicám nagyon rosszul lett, kórházba kellett vinnem.

A húgom már ismerte Irinát, tudta, mivel foglalkozik, tudta, hogy segíthet nekem, így összekötött minket. Még aznap beszélhettünk és a legelső információcsere után mondta nekem, hogy úgy érzi, gondom van az elengedéssel, a cicus ezt jött tanítani nekem. Mondta, hogy nagyon erős lélek, de olyan állapotban van, hogy készüljek fel arra is, hogy akár őt is el kell engednem.

Én nem tudtam, csak annyit a cicámról, hogy az orvosok szerint is válságos állapotban van.

Az Irinával való beszélgetés után természetesen egyből azonosítottam magamban, miről beszél, minden javaslatát megfogadtam és aznap éjjel csak az elengedést "gyakoroltam". Ezzel együtt a döntésem is megszületett a szóban forgó kérdésekről, hogy nem vihetem tovább már azokat.

Előtte annyira "mélyen" voltam 2 párhuzamosan történt élmény miatt, tulajdonképpen nem vettem észre, hogy a cicám velem együtt "rezgett" és eltűnt a játékossága, jókedve, velem együtt szenvedte meg ezt a néhány hetet. Az rántott vissza a jelenbe, hogy az állapota miatt intézkednem kellett.

A beszélgetésünk másnapjára volt lehetőségem egy IET energiarendezési és Lélekértésre időpontot egyeztetni Irinával, ahol megdöbbentő információkat kaptam magamról, az energetikai kibillenéseimről, csomagjaimról. Ezeket a feltárás során ő ki is tisztította, illetve helyére pozitív „csomagokat” töltött be. További "házifeladatokat" is kaptam, hogy azok elvégzésével további energetikai helyreállításokat tegyek meg, segítsék az utam. Nagyon fájt, de elfogadtam azt is, hogy ha kell, elengedem a cicám is.

A tőle kapott információk szerint a cicusom feladata velem, hogy segítsen az elengedésben, az önismeret útján támogasson, "tartson", illetve addig az is volt, hogy a terheim átvegye.

A következő 2-3 napon is csak telefonon kaptam információt a cicám állapotáról, mely javulni kezdett, de továbbra is intenzíven volt. Lélekben kommunikáltam csak Rozival és biztosítottam arról, hogy megoldom a dolgaim, kézben tartom az életem; felismertem, miket mutatott nekem, így nincs már szükség arra, hogy a terheim magán tartsa, innentől gyógyuljon, erősödjön meg.

Mikor először bemehettem hozzá, nem nagyon tudott mozdulni, mindenféle szerkezetek voltak rajta és szondával etették - borzasztó elesettnek tűnt. Csak a fejecskéjét és füleit simogattam, az volt szabadon. Viszont a szemébe mondtam azokat, amiket már megfogalmaztam és határozottan kifejeztem, hogy akkor tessék szépen meggyógyulni, megerősödni, enni és több terhemet nem felvenni, mert én intézem és kézben tartom az életem. Megláttam akkor a szemében a harcost.

Másnapra jelezték, hogy kitépte a szondát és magától evett már. Délután az ölemben ugrált és dorombolt. 7 nap után jó általános állapotban jött haza.

Azóta 1 hét alatt teljesen gyógyultnak minősítették a laborlelet és fizikai vizsgálatok alapján is.

A betegségét kétféle bacilus teljes elterjedése okozta. Az a furcsa, hogy benti cicaként, amikor a gazdi takarításmániás... mégis elkapta. De ha belegondolok, hogy az én lelki problémám annyira legyengítette az immunrendszerét, hogy nem tudta kivédeni a bacikat és teljesen begyulladt az egész kis szervezete tőle... ez igen súlyos jelzés, hogy sokkal komolyabban kell venni a saját jóllétemet, testiekben-lelkiekben. Nem csak magam miatt, hanem kis kedvencem miatt. Ha már itt járunk, ez a viszonyrendszer a gyerekekre is ugyanígy igaz ám.

Óriási hálát érzek a szívemben, hogy Irina segített nekem és ezzel a cicám is meggyógyulhatott. Ugyanezt a hálát érzem ezzel párhuzamosan természetesen az állatkórház összes dolgozója felé, A kiscicám gyógyulásának ezt a "világi" összetevőjét sem hagyhatom ki a teljes képből. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy továbbra is kis útitársamként tudhatom Rozit (Nyunyókát).

Teljesen gyógyultnak lett Nyunyókám minősítve! Mind a fizikai, EKG és laboreredmények alapján.

Tényleg egy csodát műveltünk?!

B.”

 

Hangsúlyozni szeretném, hogy a Gazdi kész volt arra, hogy változzon, változtasson, hogy elengedje azt, ami már nem szolgálja őt. Ehhez a csodálatos „Happy End”-hez a Gazdi nyitottsága, ’Igen’-je, változni akarása, befogadása, elfogadása és engedése kellett. A cica „csupán” üzent itt ebben az esetben.

Kedves Gazdi, szívemből gratulálok ehhez a csodás ’teljesítményhez’! Köszönöm, hogy részese lehettem!

bottom of page