top of page

KvantumMátrix Átalakítás

aminek köszönhetően rengeteg blokkot sikerült kioldanom a hozzám érkezők, tőlem segítséget kérők életéből és természetesen a személyes „mátrixomból” is.

A KvantumMátrix Átalakítás segítségével 180 fokos fordulatot vett az életem 12 évvel ezelőtt, és azt tanította meg, hogy minden lehetséges. Azon múltban keletkezett érzelmi, lelki sérüléseket, akadályokat, gátakat sikerült elengednem, melyek megkeserítették a mindennapjaimat anélkül, hogy tudtam volna róluk, vagy ha tudtam is róluk, nem voltam képes kiszabadulni a fogságukból.

Kérlek, fogadd nyitott szívvel és elmével a KvantumMátrix Átalakítás módszerét, s ha szeretnéd kipróbálni, ha szeretnél szárnyalni, megkönnyebbülni, ha szeretnéd, ha kész vagy elengedni a múltbéli sérelmeidet, fájdalmaidat, elakadásaidat, bátran keress.

Végtelen szeretettel foglak várni, hogy rámutassak arra, amit már Te is tudsz, ami már ott van benned, és mindig is ott volt benned, csak eltakarja most még egy fátyol vagy egy vastag szövet. Újra láthatod és érezheted a szárnyaidat, sőt elkezdheted használni…

Mi történik a "KvantumMátrix Átalakítás - 2 pont" módszerben?

 

A személyes Kvantum Mezőnk tartalmaz minden információt a fizikai testünkről, a múltunkról, a hitünkről, az érzelmeinkről és vágyainkról, sőt benne találjuk az önértékelés információját is. A korábbi valóság összeomlik a kvantumgyógyítás szintjén, és az új lehetőségek megtestesülése, a lélek gyógyulása bekövetkezik. A szinkronizáció hatását és ennek a könnyen megtanulható módszernek az alkalmazhatóságát csupán képzeletünk korlátozza. A Mátrixenergia segítségével megváltoztathatjuk a kvantum tudatmező tartalmát, egyre többet és többet érthetünk meg önmagunkról, miközben együttműködünk a saját lelkünkkel.

Így rendkívüli eredményeket érhetünk el. Javíthatja a kapcsolatainkat, könnyebben elérhetjük általa a kitűzött céljainkat, és természetesen a fizikai állapotunk és egészségünk javulásában is sokat segíthet; s a spirituális lelki fejlődésünket is előmozdíthatjuk a kvantumszinkronizáció segítségével.

Lelkünk összes képessége és az ehhez szükséges minden információ személyes kvantum tudatmezőnkben jelen van. A KvantumMátrix transzformáció a lélek igazi kalandja.

 

Mi a KvantumMátrix vagy Kvantum Mező?

 

A kvantumfizika megállapította, hogy az emberi lények is "mint minden létező" (élőlények, látszólag "élettelen" anyagok, stb.) energetikai egységek, melyek mindegyike energiamezővel rendelkezik, és elemi szinten minden mindennel össze van kötve – mint bármi ebben a világban. Ez a pulzáló energiamező az alfája és az omegája létezésünknek. A KvantumMátrix vagy Kvantum Mező egy interaktív és folyamatosan megnyilvánuló, kölcsönhatással rendelkező energiamező, amely magában hordozza potenciálisan az összes lehetséges lehetőséget. A kvantumfizika "nullponti mező"-nek vagy egyszerűen "mező"-nek nevezi. "The Field" – a mező, ahogy Einstein egyszer tömören megfogalmazta: "az egyetlen valóság".

 

A két pont technika és a mátrixenergetika módszere hatékony eszköz az energetikai blokkok oldására. A kvantum mező szinkronizáció a kvantumfizikának arra a gyakorlati alkalmazására épül, hogy a valóságot az energia és rezgés állapotával lehet leírni. A kvantummezőben minden fény és információ.

Jellemző a módszerre, hogy egyidejű kapcsolatot létesítünk a test 2 pontjával illetve a test energiamezőjében, miközben a tudatunkkal hatást gyakorlunk az információs mezőre.

A 2pont módszer és a mátrix energia könnyen, gyorsan és egyszerűen átalakíthatja érzelmi és fizikai állapotunkat, valamint életünk általános kérdéseit. Például az önbizalom vagy önbecsülés hiánya a hiedelmek tömeges törlésével és az önértékelés többirányú támogatásával kezelhető az információs mező átalakításával. A kvantummal való átalakítást meg lehet tanulni és alkalmazni anélkül, hogy korábbi ismereteink lennének a fizika, az energetikai rendezések vagy coaching területéről.

A mátrixenergetika összefér minden más technikával, módszerrel.

 

(A módszer kialakulása: A Mátrix technikák eredete ősi Hawaii (Mágikus Érintés néven), Dr. Richard Bartlett (könyve: Mátrixenergetika) és Dr. Frank Kinslow (könyve: Az azonnali gyógyulás titka) tették világszerte ismertté a 2pontos módszert.)

bottom of page