top of page

IET® Háziállatoknak képzés

Drága Gazdi, Drága Állatimádó Lélek!

Teljes szívemből invitállak egy csoda tanfolyamra, az IET® Háziállatoknak képzésre, ahol megtanulhatod saját Kedvencedet, az állatokat „energiarendezni”, harmonizálni, azaz azt, hogy hogyan segítheted őket energetikai szinten tisztulni, oldódni. Az állatoknak is lehetnek energiablokkjaik, – nem csak nekünk embereknek, – amelyek kihathatnak egészségükre, viselkedésükre... (Erről egy korábbi bejegyzésemben olvashatsz, mely szívemből született, hogy segíthessek minden állatnak, embernek közelebb kerülni egymáshoz és önmagához.)

Terápiás kutyatrénerként, valamint 2kutyás gazdiként fontosnak találom a háromlábú széket, amely felborul, ha az egyik láb hiányzik...

A holisztikus látásmódban, megoldásokban hiszek az állatok esetében is, ahol az első helyen az állatorvos, második helyen tréner / oktató / az adott állatfajhoz értő szakember található, és nem utolsó sorban a harmadik helyen egy olyan szakember, aki energetikai oldaláról közelíti meg az állatot, valamint az állat és gazdi páros együttesét.

Én most ennek a tanfolyamnak a keretein belül a harmadik lábat tudom Neked bemutatni, amelyet könnyedén, angyali segítséggel tudsz majd elsajátítani, és használni a mindennapokban.

 

Az IET állatoknak:

Ahogy az embereknél, úgy az állatoknál is keletkezhetnek energiablokkok, melyek keletkezésének különböző okai lehetnek: kimerültség, stressz, félelem, szorongás, betegség vagy nem megfelelő fizikai, illetve érzelmi körülmények stb. Alapvetően kutyák, macskák és lovak energiarendezésről van szó, de bármilyen állatot lehet energiarendezni. 

Az állatkáknak is 9 IET sejtmemória területe van, ahogy nekünk, melyekhez IET integrációs pontok tartoznak. Így ők is tisztíthatóak, illetve megerősíthetőek; valamint kioldhatók a gazdiktól átvett érzelmek, gondok, betegségek stb. 

Az IET kedvenceink öngyógyítási folyamataikat támogató technika.

 

FONTOS! A képzésen való részvétel előfeltétele az IET® Alapfokú Tanfolyam elvégzése.

Időpont: 2024. június 29., 10:00-18:00, Budapest

fotó állatkáshoz web_edited.jpg

 

Részvételi díj: 50.000 Ft, amely tartalmazza:

  • az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet,

  • IET Háziállatoknak tankönyvet magyar nyelven,

  • jegyzetfüzetet és tollat,

  • helyszínen elfogyasztott vizet, teát, nasit.

 

HelyszínBudapest

 

Részvétel csak előzetes jelentkezéssel, mert a helyek száma korlátozott!

(maximális létszám 8 fő)

Amennyiben megérintette a szívedet ez a lehetőség, akkor a lelekerto11@gmail.com címen tudsz jelentkezni, vagy az alábbi űrlapon.

Szeretettel:

Tajti Irina – IET® Mester-Oktató, terápiás kutyatréner, méhész

Kérlek, itt jelentkezz az eseményre!

Köszönöm, hogy jelentkeztél, hamarosan felkereslek a részletekkel!

IET tanf-ok cover 1217-18.jpg
bottom of page