top of page

Visszajelzések a tanfolyamokról

"Nagyon jó volt látni, hogy az IET milyen egyszerűen és nagyszerűen dolgozik a bennragadt érzelmekkel az energia testben, amihez a fizikai testen lévő területek, különböző pontok mutatnak irányt.

Az adott fizikai területeken végig menve már csak a megfelelő kérdés feltevéssel is rá tudtam jönni, hogy hol van bennem bennragadt érzelem, amit ki lehetett vezetni és egy pozitívat betölteni a helyére. A folyamat végére megkönnyebbülést éreztem, levegőhöz jutottam, mert az így tudatosított blokkokat megláttam, felismertem és elengedtem.

Másnap az Állatkás tanfolyamon szembesültem azzal, hogy az állatoknak is ugyanúgy lehetnek bennragadt érzelmeik vagy azért, mert tőlünk vették át, hogy nekünk segítsenek, vagy az életük során a nem megfelelő bánásmód miatt szenvedtek lelki sérülést, amit nem tudtak feldolgozni. A technikával náluk is sikerült ezeket azonosítani, ahol kiderült, hogy bizony volt olyan, amit tőlem vett át az egyik kutyánk.

A folyamat hatására a kutyus is energetikailag megtisztult, tiszta lappal folytathatja az életét.

Persze a folyamat itt nem ér véget, mert ha nem figyelek oda, akkor újra kezdődhet a kör, de hála a technikáknak ezen van módom változtatni.

Nagyon köszönöm. B"

Így már érthetőbb, hogy miért is van szükség az IET® Alapfokú Tanfolyam elvégzésére, hogy aztán az állatokkal tudjunk "dolgozni"... Kezdjük magunkkal, a változás belőlünk indul és terjed szét aztán...

Hozzunk létre közösen egy új világot, melyben kedvenceink, állatkáink, a növények, fák, a Természet, a Föld tisztelve, értékelve, szeretve van, mert ŐK a segítőink, mestereink, gyógyítóink.

Kívánok mindannyiunknak értékteremtő, változást hozó és ébresztő felismeréseket!

Ha szeretnél változni, szemléletmódot váltani, megérteni kedvencedet, viselkedését, és befogadni lelke üzeneteit, szeretettel várlak a következő IET® Alapfokú tanfolyamára és másnap az IET® Háziállatoknak Tanfolyamra!

"Kedves Irina!  
Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem az Integrált Energia Technika Alap és HáziÁllatos tanfolyamán. Már az ottani gyakorláson is voltak meglepő tapasztalataim, főleg az érzékelést és az intuíciót tekintve.
Az állatokkal való kapcsolódás nagyon megható és meghatározó volt számomra. Kutya, cica és ló tekintetében is érintett vagyok. Érzékelni és megérteni, hogy ezek a kis és nagy Lények mit vállalnak annak érdekében, hogy minket magasabb szellemiségünk felé tereljenek, egy csoda. Köszönöm Neked, hogy mélyebben átérezve másként gondolok a kapcsolataimra Velük. Érző és felelős állattartóként csoda a lehetőség is, hogy könnyebbé és örömtelibbé tehetjük mindennapi munkájukkal járó fáradozásukat lélek szinten is.
Hálás vagyok Neked, hogy utat mutatsz feléjük.
Pontos tükreink Ők, akik odaadva minden szeretetüket a világba csak annyit kérnek cserébe ,hogy szívünkkel kapcsolódva tegyük mi is ugyanezt.

R.R."

Az IET Alaptanfolyam és Háziállatos tanfolyamon egy csodás lágy energiát tapasztaltam meg általad. Valami fantasztikus, mitikus energia vette körbe a házat, ahol a látható és a láthatatlan világ összeforrt. Csodás volt ebben az energiában dolgozni, segíteni magamon, az embereken és az állatokon. Pont erre volt szükségem, hogy ezt megtapasztaljam. Általad visszatért a hitem, és újból szárnyalok. Köszönöm. Zs.”

bottom of page