top of page
20221029_114321.jpg

Drága Lélek, Drága Útitárs!

Tajti Irinának hívnak, és 2010-ben léptem tudatosan az önsegítés, önfelfedezés, önmegismerés útjára. Sokféle módszert kipróbáltam, elsajátítottam, éltem elvonulva, kivonulva a világból, s mégis a lelkem küldetését tudatosan a Mesteremnek és az Integrált Energia Technika (IET®) módszerének köszönhetően leltem meg.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Történetem

A lelkem hívott az emberekhez és állatokhoz, azonban először ezt a hívást az állatokon keresztül hallottam meg; ők voltak azok, akik először súgni kezdtek nekem, illetve zümmögni méhek formájában. Rájöttem, hogy nem csak az állatok kommunikálnak velünk, hanem a növények, az  Anyatermészet, a fák, virágok, a folyók, a hegyek és minden körülöttünk. 

Nekünk embereknek, ahhoz hogy ezeket az üzeneteket meghalljuk, “csupán” a szívünket szükséges megnyitni, ezt szükséges megtanulnunk, hogy aztán tisztán, fényesen meghalljuk, meglássuk, megérezzük ezen üzeneteket, jeleket, amelyek körbevesznek bennünket, amelyek vezetnek útunkon, befelé önmagunkba tükröt tartva, segítve bennünket, hogy fejest ugorhassunk az ismeretlenbe, hogy kimozduljunk a komfortzónánkból, hogy szabaddá válhassunk korlátainktól, hogy megfejlődjük önmagunkat.

bogárka.jpg

Minden a kiscsibékkel kezdődött 1,5 évesen. A tatár kisfaluban, ahol gyermekkorom nyarait töltöttem el, nagymama házában csibék keltek ki aznap. Nem bírtam nem velük lenni. Addig nem aludtam el, míg nagyim be nem tette őket az ágyamba, így ez volt az első beavatásom az állatok világába. 😊 A gyerekkoromat városban és vidéken is töltöttem bocikkal, libákkal, tyúkokkal, kutyákkal, macskákkal és mindenféle állattal. 10 évesen kaptam meg első kutyámat, egy kis fekete keverék pamacsot, aki Lady névre hallgatott. Sétálni vittem az éjszaka közepén esőben, állatorvoshoz egyedül vittem el, etettem, gondoskodtam róla. Valahogyan természetes volt az egész folyamat, egy percig sem gondolkodtam rajta, hanem szívembe zártam minden egyes pillanatát a kihívásokkal együtt. Majd ugyanez ismétlődött papagáj, hörcsög, kanári barátokkal, és egy újabb kiskutyával, aki a “nagy szerelem” volt. Ő kezdett el úgy igazán ‘beszélni’ nekem, vagyis őt hallottam meg először, de még nem tudatosan. 26 éves voltam, és gyorsan el is kellett őt engednem annak ellenére, hogy tudtam, az életemet mentette meg.

Aztán pár évvel később jöttek a méhek, akik bezizegték magukat a szívembe, lelkembe. Örök és végleges szerelem lett belőle. Aztán a kutyák, cicák, galambok, és újra tyúkok, valamint kecskék és birkák. Volt egy anyakecske, akivel a lelkünk találkozott pár percre fent valahol a mennyben annak köszönhetően, hogy tekintetünk egymásba kapaszkodott hosszabb időre. A Szent Szellem ott volt velünk. Ezt hívják “annak a pillanatnak”. Ilyenkor még mindig csak a lelkem kiabált, hogy halljam meg őt végre, mert a testem mást csinált, a testem nem követte a szívemet. 

Aztán érkezett Ő, egy kék szemű ‘farkas’, majd egy libegő fülű turcsiorr és egy kis “sakál”. Köszönöm, JóIsten, hogy elküldted őket, hogy általuk ébredhettem, erőt gyűjthettem és léptem. Köszönöm az összes állatnak, akivel valaha találkoztam, kapcsolódtam, hogy ébresztettek, hogy irányt mutattak, hogy jelezték, üzenték az Utat. Végtelen hála nekik és minden égi és földi segítőmnek!

Az állatok mindvégig jelen voltak az életemben, és ez nagyon természetes volt számomra, amiből adódóan sokkal később vált világossá számomra, lettem tudatos arra, hogy az állatok segítőim, a hívásom, és hogy én is segíthetek nekik. Hiszek bennük, hiszem, hogy az állatok tanítanak bennünket embereket, példát mutatnak és visszavezetnek bennünket a természetbe, a zöldbe, saját valódi lényünkhöz, a szívünkbe, lelkünkbe. Ha nyitottak és érettek vagyunk erre, akkor minden választ megadnak.

nevetős angyalos_edited.jpg

Kívánok minden egyes embernek ezen a világon békességet a szívébe, nyugalmat, csendességet az elméjébe, igaz Szer-etetet az életébe.

S mindezt kívánom magamnak.

 

Kívánok minden egyes embernek ezen a világon olyan él-ményeket – legyen az jó vagy rossz –, amelyek elvezetik őt a Fényhez, amelyek által fejlődik és tanul, amelyek tovább viszik őt az életben és ébresztik, mert minden perc és másodperc ezt szolgálja.

S mindezt kívánom magamnak.

 

Kívánok minden egyes embernek ezen a világon olyan életet, cselekedeteket, beszédet, amelyek a kozmikus törvényeken alapszanak, a SZER-ETETből fakadnak, és csupa megértést – elfogadást – elengedést hoznak.

S mindezt kívánom magamnak.

 

Kívánom minden egyes embernek ezen a világon, hogy a Szeretetet válassza, azt élje minden helyzetben minden körülmények között – legyen az a helyzet bármi és bármilyen –, mert Csak A Szeretet Van, mert minden így van!

S mindezt kívánom magamnak.

 

Köszönöm a Mesteremnek, Gábor Mesternek (Dr. Molnár Gábornak) 

és az IET-nek!

 

Áldás és Fény, Drága Lélek, Drága Útitárs!

 

Teljes szívemből értelek:

Irina
Fejestugró, 
LélekÉrtŐ,

IET Mester-Oktató, Terápiás kutyatréner, Méhész

Tanúsítványok

Integrated Energy Therapy® Working with Pets

working with pets oklevél.jpg

Integrated Energy Therapy® Mestre-Oktatói szint

20221020_192712.jpg

Kvantummátrix Átalakítás
- 2 pont

mátrix oklevél.jpg

21. századi papnők

workshop

papnői oklevél.jpg

Alternatív gyógymódok kutyáknak alapképzés

aromás kutyis post 2.jpg
bottom of page