top of page

Alapfokú IET® tanfolyam

IET® (Integrált Energia Technika – INTEGRATED ENERGY THERAPY-IET®)

Az Integrált Energia Technika, egy olyan módszer, amely 9 sejtmemória területen, sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó energialenyomatainkat. AZ IET folyamata alatt, az energiarendező csodálatos lila angyali energiasugárral dolgozik. Az IET Energiarendező szándéka az emberi energiamezőben kibillent rend visszaállítása. Ez a technika tisztítja az érzelmi energiablokkjainkat, az emberi energiamező négy (fizikai, érzelmi, mentális és spirituális) rétegéből.

Az Integrált Energia Technika elsajátításához semmilyen előképzettség sem szükséges. Ezzel a csodálatos módszerrel saját magunkat is kezelhetjük, de másoknak is segítő kezet nyújthatunk. Az IET® már önmagában is egy nagyon hatásos energiatechnikai folyamat, viszont lehetőségünk van más egyéb holisztikus (testmasszázs, reiki, ásványok) módszerekkel kiegészíteni.

FONTOS! Az IET® energiarendezés semmilyen orvosi, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET energiarendező NEM orvos, NEM gyógyít, NEM kezel betegségeket.  Az IET energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőben dolgozik, ahol a visszatartott érzelmi energiablokkokat tisztítja, és megerősíti az energiamezőt.

Az Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy – I.E.T®) Magyarországon nem akkreditált képzés.

Alapfokú IET®

Az Alapfok elnevezés ellenére a tanfolyam végére képessé válsz ezt a technikát önmagadon és egy másik személyen is alkalmazni. Az IET® tanfolyamon megtanulod az kezelés alaptechnikáit. A 12 szálú DNS-ből az 1. (fizikai) és 2. (érzelmi) DNS párokkal dolgozunk, így képes leszel arra, hogy az energiablokkokat kitisztítsd az éter és az érzelemtestből és a megtisztított területek helyén, pozitív energialenyomatokat hagyj.

Az alapfokú Integrált Energia Technika® képzésen a következő technikákat sajátíthatod el:

  • az angyali szívkapcsolat technikáját, ahol megtanulod, hogyan kapcsolódj Ariel angyallal, az IET® energiamező angyalával;

  • a sejtmemória tisztítás technikáját és a 9 integrációs pont elhelyezkedését a testen belül, megtanulod, hogy hogyan tisztítsd ezeket a területeket a negatív lenyomatoktól és hogyan integráld helyükre az új pozitív energiákat;

  • az IET® 5 perces pozitív, tisztító és energetizáló, megerősítő technikáját

  • az IET® alapfokú energiarendezés technikáját egy másik személyen és

  • az IET® alapfokú táv-energiarendezés technikáját.

 

Az elméleti tudás mellett minden résztvevő egy energetikai beavatást kap. Az alapfokú beavatás kiszélesíti energiameződet olyan mértékben, olyan szintre emeli, ahol már könnyedén képes leszel az IET® alapfokú sugarával dolgozni. Így már te is képessé válsz a fizikai és érzelmi blokkok tisztítására. (A beavatásnak köszönhetően a 12 szálú DNS 1. és 2. szála áthangolódik.)

Időpont: 2024. június 1. és június 22., 10:00-18:00, Budapest

                

Részvételi díj:

50.000 Ft, - amely tartalmazza:

  • az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet,

  • alapfokú IET tankönyvet magyar nyelven,

  • jegyzetfüzetet és tollat,

  • a helyszínen elfogyasztott vizet, teát és nasit.

Ismétlőknek a részvételi díj: csak 25.000 Ft,-

Helyszín: Budapest

Részvétel csak előzetes jelentkezéssel, mert a helyek száma korlátozott!

(maximális létszám 8 fő)

Amennyiben hív ez a csodás lehetőség, akkor a lelekerto11@gmail.com címen tudsz jelentkezni, vagy az alábbi űrlapon.

 

Szeretettel várlak:

Tajti Irina – IET® Mester-Oktató

Kérlek, itt jelentkezz az eseményre!

Köszönöm jelentkezésed!

bottom of page